Vrijdag 2 september 2016  was er weer een gezellige introductieduik in zwembad Den Hommel waar wij 9 enthousiaste deelnemers kennis hebben laten maken met perslucht!

Na wat perikelen rondom zwembadtijden, die door flexibel optreden van de badmeesters snel waren opgelost, begonnen we avond zoals gebruikelijk met een presentatie over GEJO, de NOB, opleidingen en activiteiten. Ook de introducees stellen zich voor: bijna de helft van de deelnemers bleek al eens gedoken te hebben, één zelfs in de cenotes van Mexico!

Daarna volgde de bekende kennisquiz met als amper verborgen boodschap dat duiken in Nederland veel meer te bieden heeft dan menigeen denkt. Na deze informatie, en een briefing over veiligheid en de belangrijkste onderwater gebaren was iedereen klaar om het water in te springen. De temperatuur in het presentatiezaaltje hielp daarbij ook!

Vervolgens gingen de deelnemers één op één met een instructeur het water in om kennis te maken met het duiken. Sommige deelnemers vonden het zo leuk dat zij nog een tweede duik
je in het zwembad maakten! Na afloop hebben we met z’n allen gezellig na gepraat over de ervaringen.

Groetjes,

Natasja