Gaat het wel goed met je? Dat is de vraag die ik kreeg nadat ik het thuisfront een foto had gestuurd waarop de door Marieke en mijzelf geknutselde Paaseieren te zien waren. Eenieder die mij een beetje kent, weet dat ik een niet graag knutsel. En dan zeg ik het nog netjes. Maar goed, je buddy’s verwachten een lekkere Paasbrunch, dus daar zit je dan. Het creatieve brein van Marieke had gelukkig al de nodige voorbereidingen gedaan dus met een uurtje fröbelen hadden we genoeg Paaseieren voor allemaal.

De volgende dag scheen de zon vol op waardoor de tafels en stoelen naar buiten konden worden gesjouwd en er in het honk plaats kwam voor een uitgebreide buffettafel.

Zoals gebruikelijk bij Gejo waren er meer duikers op het droge dan in het water waardoor het al vroeg gezellig werd. Rond een uur of 12 waren ook de echte bikkels weer boven water en kon er heerlijk in de zon gegeten worden. Dank allemaal voor de gezelligheid en uiteraard Marieke bedankt voor de fantastische organisatie en het aanboren van mijn creatieve talent.

Volgend jaar weer?

 

Mila