Het lustrumgeheim: week 2…

Home/Archief/Het lustrumgeheim: week 2…

Het lustrumgeheim: week 2…

Duikteam Gejo bestaat dit jaar alweer 15 jaar! De datum van het 3e lustrumfeest, zaterdag 22 september, heb je natuurlijk allang in je agenda staan! Gejo feesten zijn van oudsher met een (verkleed) thema. Sommige leden zijn al druk aan het speculeren en maken zich zorgen of hun kostuum wel op tijd klaar zal zijn! Gelukkig is de lustrumcommissie erg goed in zwijgen en is zij niet omkoopbaar!

Om jullie (maar vooral de al speculerende leden) niet langer in spanning te laten, worden er vanaf nu hints gegeven door middel van puzzels. De oplossing is steeds 1 letter van het thema. Het antwoord kan je tot één week na publicatie van de puzzel op de site mailen naar de lustrum@duikteamgejo.nl. Uit degenen met het goede antwoord wordt een winnaar getrokken en hij of zij mag één poging doen het thema te raden. 

Week 2

Week 2

Onderstaand kruiswoordraadsel zit vol plaatsnamen. Los hem op en je antwoorden vormen een zin waarvan 1 letter ontbreekt die aangeduid wordt met n/a (was niet om het moeilijker te maken, maar omdat de gebruikte software het niet snapte ), stuur deze zin naar lustrum@duikteamgejo.nl en als je het juist ingevuld hebt, krijg je de volgende letter opgestuurd.

Klik hier om naar de puzzel te gaan

Wil je de voorgaande puzzels nog eens bekijken, dat kan hier

 

2018-10-22T15:31:24+02:000 Reacties

Deel dit verhaal, kies je platform!

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Natasja Steen, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 24630174
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.
Ga naar de bovenkant