Er kan gestemd worden! Tien Gejo’s fotografen hebben hun mooiste foto’s ingestuurd en jij kunt bepalen welke 12 foto op de  Gejo 2021 kalender! Er zitten prachtige beelden bij, een mooi bewijs van de toffe hobby die we hebben. De twaalf hoogst gewaardeerde beelden (met een maximum van 2 per fotograaf) komen op de Gejo Kalender 2021.

Om te stemmen moet je wel eerst aangemeld zijn. Mocht je problemen ondervinden, laat het even weten, dan lossen we het op

Selecteer eerst het cijfer dat je de foto wilt geven, klik daarna pas op stem. Als je per ongeluk een verkeerde beoordeling aan een foto hebt gegeven laat het ons dan ook even weten op welke foto, dan geven we die weer vrij voor een nieuwe beoordeling.

Net als voorgaande jaren vraagt het wel geduld, de stemsoftware is nogal traag….

Je krijgt een overzicht met miniaturen te zien waar je je waardering in een cijfer van 0-10 kunt geven. Mocht je de foto groter willen zien, klik dan op de foto. Om terug te keren naar het overzicht moet je twee keer met een kruisje afsluiten. Je komt dan weer terug in het overzicht. Veel plezier met stemmen, het kan tot zondag 22 november 24:00. Daarna wordt de uitslag bekend gemaakt en kan de kalender besteld worden.