Corono gooit roet in het eten voor de geplande proefduik van 5 februari. Voor nu hebben we besloten de proefduik te verplaatsten naar 5 maart in de hoop dat het zwembad dan weer open mag. Hou de website in de gaten! Voor wie zich al heeft aangemeld, we houden je op de hoogte

Introductieduik bij GejoAls je kennis wilt maken met duiken en je van plan bent om te leren duiken, kun je bij ons tijdens een proefduik kennis maken met de mooie duiksport. Natuurlijk weten wij zeker dat je het heel gaaf gaat vinden maar we kunnen ons voorstellen dat je dat zelf uit wilt vinden.

Op vrijdag 5 maart 2021 organiseren wij weer in zwembad Den Hommel een gratis Coronoproof proefduik. Vanaf 20:00 uur wordt er eerst een kort overzicht gegeven van de mogelijkheden van onze opleidingen en vervolgens kun je onder deskundige begeleiding kennismaken met de machtig mooie duiksport. Aansluitend kun je jezelf aanmelden voor de 1* opleiding die enkele weken later zal starten. Deelname aan de proefduik is vrijblijvend, het verplicht je niet tot deelname aan de opleiding. 

    Aanmelding introductieduik