In de winter lekker naar tropische vissen kijken in plaats van blauwbekken in Maarsseveen? Tja, een vakantie naar een tropisch oord zit er voor de meesten mogelijk niet meer in. Dus moeten we creatief zijn en laat nu net er in België een indoor duikcentrum te zijn inclusief vissen, met een temperatuur van 23 graden! Op zondag 5 november willen we daar eens een kijkje gaan nemen. Er zijn wel wat regels aldaar mbt het gebruik van materiaal, een deel daarvan zul je van Todi zelf moeten gebruiken. Dat zit echter wel in de prijs inbegrepen. Nadere instructies zullen volgen voordat we vertrekken. De entreeprijs voor Todi bedraagt 37 euro. Voor meer informatie zie www.todi.be

Maar er is meer!

België is een heerlijk landje om een weekendje weg te vieren, dus waarom Todi niet combineren met een bezoek aan het Zilvermeer? Het Zilvermeer is een mooie duikplaats met als belangrijkste kenmerken een onderwatermuseum en een onderwaterstad. Het duiken is gratis, alleen een klein bedrag aan entree.  Op het park zijn blokhutten beschikbaar waar je tegen het luttele bedrag van 32,50 euro van vrijdag t/m maandag kan overnachten (excl. maaltijden). Voor meer informatie zie www.duikersgids.nl/zilvermeer , waar je ook  informatie kunt vinden over eventuele andere activiteiten.

Bij voldoende deelnemers zal de activiteit naar het Zilvermeer incl. overnachtingen doorgaan. Hiervoor geldt wel een mogelijk maximaal aantal deelnemers van 12, er kan niet gegarandeerd worden dat er meer dan 12 gehuisvest kunnen worden.  In dat geval zal er geloot worden volgens de Gejo lotingsregels.

Dus geef je nu op

Aanmelding uiterlijk 7 september ivm reserveringen. Om teleurstellingen te voorkomen zullen we je vragen om te betalen zodra er gereserveerd gaat worden. We gaan ons best doen om zoveel mogelijk te carpoolen.