Duiken is een fantastische sport en zowel in het buitenland maar zeker ook in Nederland erg populair. De serene rust onder water, spannende ontmoetingen met snoeken en meervallen van ver boven de meter, fantastische zoete en zoute onderwater natuur… Nederland zal je absoluut verrassen. Als je wilt leren duiken, ben je bij Duikteam Gejo uit Utrecht aan het juiste adres. We bieden verschillende professionele duikopleidingen aan voor beginners en gevorderden. In supergezellig verenigingsverband leer je in je eigen tempo duiken en ontvang je een brevet waarmee je ook zonder problemen in het buitenland uit de voeten kunt. En we zijn ook nog eens een van de goedkoopste in Utrecht en verre omstreken! Weet je nog niet zeker of dit iets voor je is? Doe dan geheel vrijblijvend mee aan onze introductieduik!

Duiken doen we in de Maarsseveense Plassen bij ons nieuwe honk bij het strandbad, we zijn daar bijna iedere zaterdagochtend tussen 9:00 en 13:00. Het adres is Westbroeksebinnenweg 2 in Tienhoven (rechts van sauna SpaSereen, langs de kassa van het strandbad)

Heb je nog vragen over duikteam Gejo, neem dan contact op met onze secretaris, Dirk Exalto, telefoonnummer: 06 – 23927706 (na 18.00 uur) of via de email.