Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/06/2017 - 11/06/2017
18:00 - 16:00

Locatie
Camping Klaverweide


Het “warmere” duikseizoen komt er weer aan en zo ook het duiken in Zeeland. Natuurlijk mag daar het Zeelandweekend niet in ontbreken.

Op 9, 10 en 11 juni 2017 is onze uitvalbasis voor de verschillende duikstekken in Zeeland wederom Camping Klaverweide in Ellemeet. Deze goede en gezellige camping is een perfecte uitvalsbasis voor Het Noordzeestrand, Grevelingen en de Oosterschelde. Op www.klaverweide.com vind je meer info over de camping en een plattegrond. Voor ons zijn plaatsen 35 tot en met 38 en 40 tot en met 72 gereserveerd.

De kosten voor het Zeelandweekend zijn:
· EUR 11,87 per persoon per nacht (inclusief toeristenbelasting)
· Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis, wel dient de toeristenbelasting te worden betaald (EUR 1,12 per persoon per nacht)

Ben je nog niet eerder mee geweest met een GEJO Zeelandweekend en ben je nieuwsgierig naar hoe z’n weekend er uit ziet, lees dan het verslag van Natasja Steen over haar 1e Zeeland weekend.

Heb je wel zin dat weekend te duiken in Zeeland maar ben je niet van het kamperen of wil je geen duikje maken maar wel kamperen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Schrijf je nu in!

GEJO’s Activiteitencommissie

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.