Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/06/2018
13:00 - 17:30

Locatie
Ons honk


Beste GeJo-ers,
Zaterdag 9 juni is er een Open Dag in de Maarsseveense Plassen!
Naar verwachting zal dat flink wat bezoekers trekken, dus een mooie kans voor een beetje promotie van de Plas, wat meer promotie van de duiksport en uiteraard heel veel promotie van onze GeJo!
Als sportverenigingen aan de Noordoostkant hebben we de krachten gebundeld en komen we met een gezamenlijk programma, waarin toch iedere vereniging zich van zijn beste kant kan laten zien.
Nu zijn in de maand juni de resources wat beperkt, dus is het idee niet zozeer de actieve sport te gaan beoefenen (door bijvoorbeeld proefduikjes aan te bieden), maar de bezoekers ook boven water te laten zien wat duiken in de Maarsseveense Plassen inhoudt. Dus een soort Slootjesdag: visnetjes, emmers, schaaltjes op tafel en een paar enthousiastelingen die daar leuk over kunnen vertellen. Daarnaast zou het erg leuk zijn een “Pop-Up” galerie neer te zetten van de mooiste foto’s uit de Maarsseveense Plassen. Bij voorkeur met ook een paar enthousiastelingen die sappige verhalen over duiken kunnen vertellen. (Dat kan nooit lastig zijn. :-))
Een paar mensen heeft al aangegeven het “slootjesdeel” te willen verzorgen, maar ze hebben wel hulp nodig, Daarnaast zoeken we dus mooie foto’s (afgedrukt), iemand die daar een mooie presentatie van kan maken en uiteraard sappige verhalenvertellers. Kun je iets bijdragen, of heb je een briljante suggestie: geef vooral een gil. Maar gewoon langskomen voor de gezelligheid is natuurlijk ook prima!
Het hele evenement is gepland van 1300-1730, met als afsluiter een gezamenlijke bbq onder het motto: bring your own.
Nogmaals: het is een hele mooie kans onszelf te promoten, maar ook om de band met de andere drie verenigingen aan onze kant (WSU, UKC en Lake Diving) te versterken.
Graag tot 9 juni!
Mede namens Ton, Paul, Cyriel, Natasja,
Elsbeth

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.