Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/09/2017
Hele dag

Locatie
Scheveningen haven


LET OP!!! Dit evenement is volgeboekt omdat er maximaal 12 deelnemers mee kunnen en die hebben we nu maar het kan zo zijn dat er iemand afvalt. Wil je op de reservelijst, stuur dan ff een berichtje naar Willem

Wrakduiken op de Noordzee is machtig! Je gaat te water, volgt de ankerlijn naar een diepte van vaak wel 30 meter en dan gebeurd het: voor je zie je uit de groene mist de contouren van het wrak opdoemen. Vaak is het een wrak met een verhaal: tot zinken gebracht door een onderzeeër, in moeilijkheden geraakt tijdens een storm, een aanvaring in dikke mist maar altijd is heeft het iets mysterieus. Dik begroeid met anemonen, er zwemmen scholen steenbolken omheen en kabeljauw hangen boven het wrak, kortom een gave belevenis!

Voor komende zomer is het gelukt om een wrakduikdag te reserveren op de Aquila. Op zaterdag 2 september kunnen we met deze boot twee Noordzeeduiken gaan maken (als het weer dat tenminste toelaat).

Duiken op de Noordzee vereist wel dat je bepaalde vaardigheden bezit: een goeie conditie, decoboei oplaten, ervaring met stromingsduiken, goede trimvaardigheid om een aantal zaken te noemen. Mensen die een wrakduikspecialty gevolgd hebben kunnen daarover mee praten maar natuurlijk mogen anderen ook mee! Wil je mee maar twijfel je over je vaardigheden of ontbreekt het aan apparatuur, neem dan zo snel mogelijk contact op met Willem.

Er is plaats voor maximaal 12 duikers! De kosten zijn €120 per dag. Dat is inclusief koffie, thee, lunch en een (lucht)vulling voor de tweede duik. Annuleren kan via de website of rechtstreeks bij mij tot een week voor vertrek. Daarna worden eventuele kosten doorberekend.

Meld je aan via onderstaand formulier. Ben je geen lid van Gejo, stuur dan een mail naar de redactie, dan nemen we contact op

Aanmeldingen

Dit evenement is volgeboekt.