Introductieduik begin februari 2019

//Introductieduik begin februari 2019

Introductieduik begin februari 2019

Introductieduik bij GejoAls je kennis wilt maken met duiken en je van plan bent om te leren duiken, kun je bij ons tijdens een introductieduik kennis maken met de mooie duiksport. Natuurlijk weten wij zeker dat je het heel gaaf gaat vinden maar we kunnen ons voorstellen dat je dat zelf uit wilt vinden.

Begin februari 2019 organiseren wij weer in zwembad Den Hommel een gratis introductieduik. Vanaf 20:00 uur wordt er eerst een kort overzicht gegeven van de mogelijkheden van onze opleidingen en vervolgens kun je onder deskundige begeleiding kennismaken met de machtig mooie duiksport. Aansluitend kun je jezelf aanmelden voor de 1* opleiding die enkele weken later zal starten. Deelname aan de introductieduik is vrijblijvend, je verplicht je niet tot deelname aan de opleiding.
Ook al is het nog vroeg, je kunt je nu al aanmelden, we informeren je dan direct als de precieze datum bekend is. Zorg dat je in ieder geval je e-mail adres invult.

Aanmelding introduik

 

Spam preventie

 
2018-10-22T15:25:48+00:00

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.