Introductieduik 30 augustus 2018

//Introductieduik 30 augustus 2018

Introductieduik 30 augustus 2018

Afgelopen vrijdag organiseerde Gejo weer de halfjaarlijkse introduik met een mooie opkomst van 12 nieuwsgierigen. Michael en Thomas staken een kort verhaal af over duikopleidingen in het algemeen en Gejo in het bijzonder. De quiz was zoals elk jaar weer een mooie manier om mensen te laten zien hoe bijzonder het leven onder water eigelijk is. Vervolgens door naar het zwembad voor het “echte werk“. Door een klein misverstandje waren er te weinig ademset maar dankzij Marco en Sander werd dat probleem snel opgelost. Zij waren namelijk zo aardig om hun ademset ter beschikking te stellen (onze dank is verpletterend!)

Altijd mooi om te zien hoe mensen die van te voren aangeven dat ze het maar spannend vinden na een half uurtje met een dikke glimlach boven water komen. Hoeveel cursisten dat uiteindelijk op gaat leveren weten we nog niet zeker maar op moment van schrijven hebben we in ieder geval 6 cursisten waarschijnlijk zelfs 7! Een geweldig resultaat! 

Hieronder een fotoalbum met foto’s van Ineke Cornelisse

2018-09-06T20:56:01+00:000 Reacties

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.