Impressie introductieduik 2 september 2016

//Impressie introductieduik 2 september 2016

Impressie introductieduik 2 september 2016

Vrijdag 2 september 2016  was er weer een gezellige introductieduik in zwembad Den Hommel waar wij 9 enthousiaste deelnemers kennis hebben laten maken met perslucht!

Na wat perikelen rondom zwembadtijden, die door flexibel optreden van de badmeesters snel waren opgelost, begonnen we avond zoals gebruikelijk met een presentatie over GEJO, de NOB, opleidingen en activiteiten. Ook de introducees stellen zich voor: bijna de helft van de deelnemers bleek al eens gedoken te hebben, één zelfs in de cenotes van Mexico!

Daarna volgde de bekende kennisquiz met als amper verborgen boodschap dat duiken in Nederland veel meer te bieden heeft dan menigeen denkt. Na deze informatie, en een briefing over veiligheid en de belangrijkste onderwater gebaren was iedereen klaar om het water in te springen. De temperatuur in het presentatiezaaltje hielp daarbij ook!

Vervolgens gingen de deelnemers één op één met een instructeur het water in om kennis te maken met het duiken. Sommige deelnemers vonden het zo leuk dat zij nog een tweede duik
je in het zwembad maakten! Na afloop hebben we met z’n allen gezellig na gepraat over de ervaringen.

Groetjes,

Natasja

2017-04-03T21:25:14+00:000 Reacties

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.