GeJo’s Onderwater Competitie !!

//GeJo’s Onderwater Competitie !!

GeJo’s Onderwater Competitie !!

Beste GeJo’ers ……..It giet oan!

We hebben geprobeerd om het uit te stellen, te negeren, te vergeten maar ja …. de vraag was gewoon te groot dus het gaat weer beginnen:

GeJo’s Onderwater Competitie !!

Voor wie nog niet bekend is met dit pareltje op sportgebied, we gaan 3 avonden in 2019 onderling strijden in het zwembad voor een van de mooiste trofeeën ooit.

De avonden zullen gevuld worden met verschillende spelletjes (bedacht door mensen met jaren lange ervaring op dit gebied), waarbij je zowel fysiek als geestelijk echt tot het uiterste zult moeten gaan om NIET te winnen.

Omdat de “Gouden Snorkel” staat te pronken bij de winnaar van vorig jaar, hebben we dit jaar een nieuwe trofee die nog mooier is geworden (ja we wisten zelf ook niet dat het mogelijk was)

Houd er rekening mee dat mensen die vals spelen of helemaal niet mee doen, een nog grotere kans maken om te winnen dus …. “Be afraid, be very afraid”

De data zijn 11, 18 en 25 januari 2019, dus tijd genoeg om in vorm te komen en je goed voor te bereiden.

Inschrijven voor dit TOP event kan op de Website, via Facebook of via een mailtje aan de Facebook.

Groeten,

 

Natasja

Tommy

Willem

Frank

2018-10-26T20:37:14+00:000 Reacties

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.