Duiken in ‘t buitenland – Algemeen

//Duiken in ‘t buitenland – Algemeen

Duiken in ‘t buitenland – Algemeen

Marieke bij dropoff Zuid-LeyteDuiken in Nederland is leuk, maar duiken in het buitenland heeft veel voordelen! Zeker als we het over tropische buitenlanden hebben. Je hebt vele meters zicht, het water is heerlijk warm en er is zoveel leven te zien in zoveel soorten en maten!

We hebben wat informatie voor je bij elkaar gezet zoals:

De informatie die voor de verschillende landen wordt gegeven is enkel en alleen gebaseerd op persoonlijke waarneming van Gejo leden en in mindere mate op naslagwerken op internet. Denk dus niet dat je een compleet en betrouwbaar overzicht krijgt waarin alle aspecten van het land beschreven staan. Het is slechts bedoelt om je een idee te geven van de mooie duiklocaties op de wereld
Aanvullingen, bijdragen of opmerkingen zijn meer dan welkom bij de redactie
Voor het geval er onduidelijkheid bestaat over de spelling van Aardrijkskundige namen is voor zover mogelijk de lijst van het Taaluniversum aangehouden.

2017-04-04T12:12:44+00:000 Reacties

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.