Clinic Onderwaterhockey

//Clinic Onderwaterhockey

Clinic Onderwaterhockey

Op vrijdag 21 april komt de sinds kort opgerichte Utrechtse Vereniging voor Onderwaterhockey (UVO) in ‘ons’ zwembad een clinic Onderwaterhockey geven. We hebben tijdens de Gouden Snorkel competitie weleens varianten daarop gespeeld, maar nu gaan we het ‘echte’ spel uitgelegd krijgen. Om het leuk te houden, zullen wij het spel spelen in het ondiepe gedeelte, dus op 2 m diepte. Vooraf krijgen we uitleg over het spel, de regels en tactiek in de kantine.

Wisselspelers mogen gedurende het spel continu wisselen. Tactisch spelen, samenwerken, elkaar afwisselen, behendigheid en een snel reactievermogen zijn slechts enkele elementen van dit spannende en intensieve spel.

Waar: Zwembad Den Hommel
Tijd: 19.30 u verzamelen in kantine voor instructies
Meenemen: je eigen snorkel set (snorkel, duikbril en vinnen),
UVO zorgt voor de onderwaterhockeysticks en beschermende handschoenen.
Kosten: geen

Zin om me te doen?!

Geef je dan op via onderstaand formulier

Aanmelden Dauwduiken 25-5-2017

 

Spam preventie

 

 

 

2017-04-21T23:00:04+00:000 Reacties

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.