Bezoek Todi Indoor duikcentrum en/of Zilvermeer

//Bezoek Todi Indoor duikcentrum en/of Zilvermeer

Bezoek Todi Indoor duikcentrum en/of Zilvermeer

In de winter lekker naar tropische vissen kijken in plaats van blauwbekken in Maarsseveen? Tja, een vakantie naar een tropisch oord zit er voor de meesten mogelijk niet meer in. Dus moeten we creatief zijn en laat nu net er in België een indoor duikcentrum te zijn inclusief vissen, met een temperatuur van 23 graden! Op zondag 5 november willen we daar eens een kijkje gaan nemen. Er zijn wel wat regels aldaar mbt het gebruik van materiaal, een deel daarvan zul je van Todi zelf moeten gebruiken. Dat zit echter wel in de prijs inbegrepen. Nadere instructies zullen volgen voordat we vertrekken. De entreeprijs voor Todi bedraagt 37 euro. Voor meer informatie zie www.todi.be

Maar er is meer!

België is een heerlijk landje om een weekendje weg te vieren, dus waarom Todi niet combineren met een bezoek aan het Zilvermeer? Het Zilvermeer is een mooie duikplaats met als belangrijkste kenmerken een onderwatermuseum en een onderwaterstad. Het duiken is gratis, alleen een klein bedrag aan entree.  Op het park zijn blokhutten beschikbaar waar je tegen het luttele bedrag van 32,50 euro van vrijdag t/m maandag kan overnachten (excl. maaltijden). Voor meer informatie zie www.duikersgids.nl/zilvermeer , waar je ook  informatie kunt vinden over eventuele andere activiteiten.

Bij voldoende deelnemers zal de activiteit naar het Zilvermeer incl. overnachtingen doorgaan. Hiervoor geldt wel een mogelijk maximaal aantal deelnemers van 12, er kan niet gegarandeerd worden dat er meer dan 12 gehuisvest kunnen worden.  In dat geval zal er geloot worden volgens de Gejo lotingsregels.

Dus geef je nu op door op 1 van onderstaande links te klikken:

Zondag 5 november Todi België kosten 37 euro

of

3/4/5 november Zilvermeer België in combinatie met Todi voor 69,50 euro

Aanmelding uiterlijk 7 september ivm reserveringen. Om teleurstellingen te voorkomen zullen we je vragen om te betalen zodra er gereserveerd gaat worden. We gaan ons best doen om zoveel mogelijk te carpoolen.

2017-11-05T20:17:49+00:006 Reacties

6 reacties

  1. Peter. Fokkinga 28/08/2017 om 20:56 - Antwoord

    Ik wil wel mee naar todi

  2. Marco Meinders 28/08/2017 om 21:42 - Antwoord

    Ik wil alles!

  3. Elsbeth Braaksma 30/08/2017 om 22:09 - Antwoord

    Ik wil graag mee naar Todi, rest van het weekend met een klein voorbehoudje maar in principe ook.

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.