3* opleiding van start!

//3* opleiding van start!

3* opleiding van start!

De 3-sters opleiding is een verdieping van je duikopleiding. Je zet de puntjes op de i bij je vaardigheden, leert nog meer over decompressie en over duikapparatuur. Je leert assisteren bij opleidingen en organiseert duik-evenementen.

De opleiding start snel! Op 17 maart begint de theorie en je mag gelijk begeleiden bij de lopende 1-sters opleiding. De doorlooptijd van de opleiding is lang; deze zal zeker een half jaar duren, mogelijk nog iets langer. Deze cursus vereist een hoge mate van zelfwerkzaamheid! Er zijn natuurlijk plenaire lessen en oefeningen, maar daarnaast moet een aantal opdrachten zelfstandig voorbereid en vervuld worden.

Vereiste voor het 3-sters brevet is de specialty ‘Redden’. Deze zal in de zomer gehouden worden en ook open zijn voor 1-sters duikers, lees hier meer over de specialisatie Redden

Kosten van de 3-sters opleiding bedragen € 100,-
Kosten van de specialty Redden bedragen € 75,-
Dit zijn beide zeer leerzame opleidingen. Pak dus je kans en schrijf je snel in via een mail naar de opleiders

 

2017-04-15T20:02:05+00:000 Reacties

Zeg het maar!

Neem contact met ons op

Ton van Eck, onze secretaris is telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51233151 (na 18:00 uur)
maar natuurlijk ook via de mail

Of kom gewoon een keer langs!

Elke zaterdag zijn we te vinden aan de Maarsseveense plassen. We beschikken daar over een duikcentrum, voorzien van kleedkamers met douches en horeca met terras aan het water, een uitstekend plek om te vertoeven! Het duikcentrum is geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het adres van het duikcentrum is Westbroeksebinnenweg 2, 3612 AH in Tienhoven.